Cuadro Paisaje / Albert Alís

699.00

Obra del pintor Albert Alis: autor d ´una obra que inspirada sempre en la realitat, cobra, gràcies a l´habilitat i ofici destres del seu pinzell, resultats pictòrics per excel.lència: productes d´un eficaç llenguatge de  rel expressionista que combina amb diccions que pertanyen de ple a la descripció – diguem -ne -tradicional amb d´altres -també, com la primera, extremosament subjectivades – de dicció i imatge pròximes a l´abstracció i a la síntesi.

Una paleta generosa – en la que hi té reservat espai la llum: presència que enriqueix sempre les seves interpretacions – que fa treballada, densa, matèrica i que aplica degudament texturada, li val per a pintar temes en els quals la figura humana no hi manca gairebé mai.

Tots els temes li són bons: tots, també, els interpreta dintre de composicions personals, vàlides, només, per aquells artistes – com el neix a Mataró 1961.

Cuadro Acuarela Paisaje Con Marco Medidas: 65 x 55cm.

La obra de Albert Alís figura en importantes colecciones públicas y privadas en museos, en España: Madrid, Marbella, Gerona, Barcelona Victoria, etc. Alemania, Bélgica, Francia, Países Bajos.

Categorías: ,

Información adicional

Dimensiones 65 x 55 cm